A jelszavunk: minőség – Teljes körű felújítás gyorsan és precízen

teljes felújítás

Ön is halogatja a ház- vagy lakásfelújítást, mert még a gondolatát sem bírja elviselni a munkálatokkal járó kényelmetlenségeknek? Bízza ránk e feladatot, mi levesszük a válláról a terhet és újjá varázsoljuk otthonát!

A profizmus a hitvallásunk

Ugye ismerős az érzés, amikor rádöbbenünk, mennyi mindent kellene már felújítani otthonunkban, de visszatart a munkálatoktól való félelem? Amikor egyre-másra szembesülünk azzal, hogy már sem ez, sem az nem működik megfelelően a lakásban, de a zajjal, kosszal járó feladatok megrémítenek? Ha tudjuk, hogy már réges régen szakembert kellett volna hívnunk, de a rossz tapasztalat, a megbízhatatlanság, a hosszadalmas munka és igénytelen eredmény, amiket egyes vállalkozók nyújtanak, gátolja a kedvünket, hogy belevágjunk a felújításba? Az Alba Épgép Építőipari Kft. megoldást kínál minderre!

Minden szolgáltatás egy helyen

Tudjuk, mennyire fontos, hogy amikor az ember végre rászánja magát, akkor biztos kézbe kerüljenek a munkálatok, hogy minél gyorsabban és precízebben történjen a felújítás, kivitelezés, megkímélve ezzel a megrendelő idegeit és pénztárcáját. Bár manapság rendkívül nehéz olyan kivitelezőt találni, aki teljes körű szolgáltatást, minőségi munkát, megbízhatóságot és garanciát nyújt, annál nagyobb kincs, amikor valóban sikerül rábukkanni egy ilyen cégre. Az Alba Épgép Építőipari Kft. tizenkét év tapasztalattal és megszámlálhatatlan elégedett ügyféllel büszkélkedhet. 

Miben rejlik a titkunk? Elsősorban professzionális szaktudással rendelkező munkatársainkban, többek között építésvezető, tervező, műszaki ellenőr, fűtésszerelő, gázszerelő, vízszerelő szakembereinkben, akikre a munkálatok helyszíni felmérésétől egészen a kivitelezés utolsó fázisáig számíthatnak a megrendelők. 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk mind a felújítási munkálatok, mind a házépítés során, így az építészeti, energetikai, gépészeti tervezés és kivitelezés, a víz-, gáz-, fűtésszerelés, teljes generál kivitelezés, kazáncsere, vizes blokkok kiépítése, központi fűtés- és gázhálózat rendszerszerelés mind-mind a profilunkba vág. Bízza ránk a munka nehezét, és hagyja, hogy megvalósítsuk az elképzeléseit!