„Épületes” segítség – Házépítés felesleges terhek nélkül

házépítés

Belevágna a házépítésbe, de tanácstalan? Ötletre, szakvéleményre, profi kivitelező szakemberekre van szüksége, akik minden elintéznek Ön helyett? Nálunk mindent megkaphat egy helyen!

Akinek volt már része házépítésben, az tudja jól, milyen áldás, ha nem kell megbízhatatlan kivitelezőkkel, silány munkát végző munkásokkal kínlódnia, miközben csak megy az ember ideje és fogy a pénze, hanem profi szakemberek kezében tudhatja a munkálatokat, akik gyorsan, precízen végeznek minőségi munkát. Az Alba Épgép Építőipari Kft.-nél erre törekszünk, hiszen több, mint egy évtizede a profizmus és a minőség mellett köteleződtünk el.

A házépítés „alapköve” a profi szakember

Az Alba Épgép Építőipari Kft.-nél meggyőződésünk, hogy a házépítés alapja a profi szakemberek biztosítása. Ha mindenki tudja a dolgát, gyorsan és hatékonyan végezhetők el a munkálatok, felesleges kényelmetlenségektől és költségektől megkímélve a megrendelőt.

Éppen ezért mi a munkálatok felmérésétől egészen a teljes generál kivitelezésig mindent egy kézben tartunk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk építésvezető, tervező, műszaki ellenőr, fűtésszerelő, gázszerelő, vízszerelő szakembereink közreműködésével, akik az építészet, energetika, gépészeti tervezés és kivitelezés, víz-, gáz-, fűtésszerelés, teljes generál kivitelezés, kazáncsere, vizes blokkok kiépítése, központi fűtés- és gázhálózat rendszerszerelés területén minőségi, precíz, költséghatékony és gyors munkát végeznek. 

A modern megoldásokban hiszünk

Mivel hosszútávra tervezünk, különösen fontosnak tartjuk azt is, hogy a tudásunk naprakész legyen. Szakembereink ismerik a különféle modern rendszereket, így az elavult módszereket félretéve megkímélik Önt a néhány éven belüli felújításoktól, gépészeti cseréktől. Sőt, a különböző új módszereket, rendszereket és gépeket a tervezésnél és a kivitelezésnél az adott épület funkciójához, illetve a megrendelő igényeihez szabják, kényelmessé és praktikussá téve az Ön otthonát.

Keressen bennünket bizalommal, és székesfehérvári székhelyünkről országos kiszállással, akár ingyenes, előzetes munkafelméréssel készítjük elő a házépítési vagy felújítási feladatokat, elvégzett munkánkra pedig garanciát vállalunk!