Így takarékoskodhat Ön is a rezsiszámlán!

fűtésszerelő

Ön is tart a hatalmas téli rezsiszámláktól? Korszerűsítse otthonát a legmodernebb és legköltséghatékonyabb technológiákkal, még a tél beállta előtt, és spóroljon innovatív megoldásokkal!

Válassza a legjobbat és fizessen kevesebbet!

Bár sokan az elavult megoldásokban hisznek, és úgy gondolják, azzal spórolhatnak igazán, ha összegyűjtik az esővizet a kert öntözéséhez, vagy este már csak gyertyát égetnek, és fűtés helyett melegebb ruhákba öltöznek, valójában ezek a módszerek kényelmetlenek, és nem is hatékonyak. A korszerű technológiával működő víz-, áram- és fűtésrendszerek azonban valódi és hosszútávú megoldást nyújtanak az alacsonyabb rezsiszámlára.

Ma már számos olyan új módszer, eszköz, berendezés és technológia áll a rendelkezésünkre, amelyekkel kevesebb áramot, gázt vagy vizet használhatunk. Kazáncsere esetén például már mindenképpen csak a kondenzációs kazánt érdemes választani, hiszen ennek lényege, hogy a kiáramló levegőben megmaradt hőenergiát visszaforgatja a rendszerbe, ezáltal energiát spórol, és sokkal költséghatékonyabb az üzemeltetése, mint a régi típusú kazánoké.

A fűtéskorszerűsítő módszerek között a hagyományos radiátorok helyett manapság a padlófűtés, falfűtés is rendkívül népszerű. Igaz ez az áramot adó vagy termelő rendszerekre is, hiszen a megszokott villamos energiahálózat mellett ma már egyéb, innovatív módszerek is léteznek az áramtermelésre, például a napelemes rendszerek.

A modern rendszerek és berendezések alkalmazása nemcsak hosszútávon költséghatékony, hanem ezek már rövidtávon is visszahozzák az árukat, hiszen energiatakarékosan működnek. Megszabadulhatunk az állandó javítási és csereköltségektől is, hiszen ezek a gépek, eszközök mind hosszútávra tervezettek, garanciával ellátottak.

A profi munka mindig kifizetődik

Legyen szó akár a fűtési rendszerről, akár a vízvezeték hálózatról vagy az áramellátásról, már eleve sokat spórolhatunk azzal, ha szakemberre bízzuk a szükséges feladatok elvégzését, e rendszerek megtervezését, kiépítését vagy korszerűsítését. Egy jó vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő vagy villanyszerelő pontosan tudja, min és hol lehet spórolni anélkül, hogy annak bármilyen negatív következménye lenne. A víz-, gáz-, központi fűtésszerelő, gázhálózat rendszerszerelő szakemberek azt is tudják, milyen alapanyagokat javasolt használni ahhoz, hogy elkerüljük a későbbi problémákat, és újra kelljen kezdeni az egész folyamatot.

Arról nem is beszélve, hogy a minőségi munka mindig visszahozza az árát, ellentétben azzal, ha hozzá nem értő munkásokkal végeztetjük el a rendszer kiépítését, hiszen ez utóbbi nemcsak veszélyekkel, hanem rengeteg plusz költséggel is járhat. A házépítés és teljes generál kivitelezés során abban is a segítségünkre lehetnek a szakemberek, melyek a lehető legmodernebb, minőségi eszközök, berendezések.

Az Alba Épgép Építőipari Kft. profi szakemberei, tervezői, víz-, gáz-, központi fűtésszerelői, gázhálózat rendszerszerelői segítenek megtalálni Önnek a legjobb megoldásokat, a legkorszerűbb módszereket, a legköltséghatékonyabb rendszereket és berendezéseket.