Lakásfelújítás? A titok az időzítésen múlik!

lakásfelújítás

Míg a korszerű festékekkel akár télen is új színt varázsolhatsz a szobákba, addig a kültéri munkálatok, a hőszigetelés, vagy például a kert burkolatok lefektetés egyértelműen a tavaszi hónapokban induló teendők. A sikeres lakásfelújítás titka nemcsak az anyagi háttér meglétében és a megfelelő szakemberek kiválasztásában rejlik, hanem bizony az időzítésben is. Igaz ez elsősorban az igazán jó cégek foglalási naptárait látva, másrészt az időjárás jelentette lehetőségek sem elhanyagolhatók.

Garancia és számlaképesség: Ez is fontos a tartható határidők mellett!

Amennyiben beltéri felújításban, fűtéskorszerűsítésben, homlokzati szigetelésben, vagy akár teljes ingatlan átalakításban gondolkodunk, akkor célszerű már most egyeztetni a kiszemelt profikkal. Az AlbaÉpGép csapata is azon a véleményen van, hogy a határidőnapló gyorsan telik, hiszen mindenki olyan szakemberekre bízná a munkálatokat, akik megbízhatóan, a megbeszélt időpontra elvégzik a vállaltakat. A garanciális tevékenység és a számlaképesség alapnak számít, de nem elhanyagolható az sem, hogy a villanyszereléstől kezdve a szobafestésen keresztül a kőművesmunkákig, a csőcserékig és a fűtés korszerűsítéséig minden egy helyen elérhető-e.

Komplett kivitelezés egyetlen cég kezében

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lazán vett határidők és azok csúszása leginkább az egyes szakterületek egymással történő összeegyeztetésének hiányából fakad. Amíg a villanyszerelő, vagy a padlófűtést készítő szakember nincs kész, addig a burkolásnak esélye sincs elkezdeni, s főleg nem, befejezni a szükséges teendőket. Ezért lehet hasznos, ha egyetlen kivitelező cég kezébe adjuk a munkálatokat.

Részfeladatokra is felkérhetünk megbízható profikat!

Sokan vannak, akik bár többféle feladat elvégzését szeretnék a tavasztól induló szezonra időzíteni, de mindenre nincs anyagi forrásuk. Ilyenkor sem „ciki” teljes kivitelezéseket vállaló céget felkeresni. A helyszíni felmérés, az időpontok egyeztetése és a korrekt árajánlat után az érdeklődő eldöntheti, hogy mire tart igényt, mit szeretne mindenképp idén megcsináltatni. A homlokzati munkálatok, az ingatlan kényelmét szolgáló fürdőszoba, konyhai épületgépészeti kialakítása rendszerint középpontban vannak, csakúgy, mint a szakértelmet megkövetelő fűtéskorszerűsítés. A költséghatékonyság érdekében a szobafestést már inkább végzik el a tulajdonosok maguk.