Profi vízszerelés álmai fürdőszobájához

fürdőszoba vízszerelés

A fürdőszoba alapfelszereltség, ami nélkül ma már aligha tudjuk elképzelni a komfortos otthon élményét. A helyiség méretével, kialakításával kapcsolatban azonban sokan szeretnének változtatni a jelenlegi koncepción. Míg az új építésű házaknál a fürdőszoba méretét már alapvetően nagyobbra tervezik a leendő tulajdonosok, addig a használt ingatlanoknál abból kell kihozni a legtöbbet, ami rendelkezésre áll. Ez az, ami a tulajdonosoknak általában feladja a leckét. Fontos, hogy a megfelelő szakemberek álljanak vízszerelés tekintetében is mellettünk, így olyan opciók is szóba kerülhetnek, amelyekről laikusként talán még nem is hallottunk.

Vízszerelés: szakértelem mindennek az alapja

Máshová helyezné a fürdőkádat? Lecserélné azt zuhanykabinra? Az épített megoldások híve, és korszerű, sajátos kialakítással rendelkező fürdőszobát tudna magáénak? Ahányan vagyunk, annyiféle elképzeléssel állunk hozzá a felfrissülés, a tisztálkodás és a szépségápolás színteréhez. Vannak, akik kényelmi szempontok alapján döntenek a zuhanykabin mellett, mások a fürdőkád jelentette élményekről sem szeretnének lemondani. Néha az okos kompromisszumokkal többet lehet kihozni a rendelkezésre álló térből, mint egyes megoldásokhoz való ragaszkodással. A profik nagy segítséget jelentenek abban, hogy a vízvezetékek elrendezését, cseréjét, és a kiállásokat is az igényeknek megfelelően alakítsák.

Nem mindegy a tárolás sem!

A zsúfoltság az otthon bármely helyiségében kerülendő. Ez gyakran az alapterület függvénye, de a praktikus tárolórendszerek, az egyéni elvárások alapján kialakított szekrények is nagymértékben befolyásolják a végeredményt. A vízszerelés után a fürdőszobában a csapok alatti szekrények jól elrejtik a tisztítószereket, de érdemes akár a plafonig tartó fürdőszoba szekrényekben is gondolkodni. A nyitott polcokon az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő rattan, fonott tárolók, kosarak kaphatnak helyet, a fiókos és ajtós részek esetében szintén jó szolgálatot tesznek a rendszerezést biztosító tárolók. A helyiségben rendszerint sokféle apróság kap helyet, ezeket áttekinthetően tárolva az enteriőr is stílusosabb lesz.

A fürdőszoba ma már nem csupán egy helyiség, ahol a tisztálkodást elvégezzük. A minőségi, igényes berendezéssel, a szaniterek komfortosság és esztétikum tekintetében is optimális elhelyezésével, valamint a profik által végzett vízszerelés lehetőségével egy egészen egyedi teret valósíthatunk meg. Az otthoni wellness színtere ma már tényleges szobaként funkcionál, s erre a felújítás, korszerűsítés alkalmával is érdemes hangsúlyt helyezni.